Top 10 țări cu cele mai frumoase fete!

O fată frumoasă poți găsi în orice țară din lume. Dar uneori vreai să știi unde concentrația lor depășește limita. Desigur fiecare are preferințele sale, și să elaborezi criterii specifice pentru frumusețe este foarte dificil, dar de a afișa o imagine în ansamblu se poate. De aceea vă prezentăm top – 10 țări cu cele mai frumoase fete. Citiți cu atenție și includeți aceste țări în lista pentru călătorii.

Fetele care trăiesc în aceste țări sunt atât de diferite – blonde și șatene, cu ochi albaștri sau căprui, toate au conceptul său de frumusețe.

3

 

România

Femeile din România sunt femei elegante, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având toate calitățile pe care le caută un bărbat pentru își alege o soție. Sunt inteligente și acordă prioritate culturii și dezvoltării personale.

4

Suedia

Dadă ești fan al blondelor, atunci imediat ai nevoie de a vizita această țară. Suedezele – sunt posesoarele părului bold orbitor. Asta e cartea lor de vizită în lumea frumuseții. Au în mod surprinzător picioare lungi și siluetă perfectă. Există chiar și o legendă în care spune că vikingii care au invadat în Anglia au furat cele mai frumoase fete și le-au luat acasă în Scandinavia. Poate că este unul dintre factorii care au contribuit la apariția acestor femei frumoase din Suedia.

 

5

Statele Unite ale Americii

Despre americancele frumoase știu toți. Aceste femei – sunt idolii a o mare parte din populație, pur și simplu să ne amintim de frumoasele actrițe cum sunt Scarlett Johansson, Halle Berry, Angelina Jolie și altele. Americanii susțin că mai ”hot” fete decât fetele din California nu găsești. În plus, în lista îngerilor de la Victoria’s Secret majoritatea modelelor sunt americance.

6

Canada

Canadiencele au într-adevăr o frumusețe unică. Nu crezi? Ar trebui să privești la soția prim-ministrului al Canadei – Sophie Grégoire. E seducătoare, delicată și rafinată. Această femeie poate concura cu orice prima lady din lume.

7

Italia

Cele mai sexy femei trăiesc în Italia. Această țară este țara fetelor pline de pasiune și elegante, care știu ce vor. Brunetele mulate cu un caracter de fier. Amintiți-vă de aceste femei ca Monica Bellucci și Sophia Loren. Ele sunt italience adevărate.

8

Polonia

 

 

 

Sexul frumos al acestui grup etnic este renumit pentru frumusețea sa incredibilă și prin înțelepciunea lor. Caracteristici faciale delicate, piele echitabilă și ochii frumoși – sunt principala armă a oricărei femei din Polonia. În plus, aceste femei au un zâmbet frumos și un bun simț al umorului.

9

Japonia

La prima vedere chipurile lor nevinovate pot cuceri inimile oamenilor foarte ușor. Ele au un farmec unic, care captivează și atrage. Japonia – locul unde se nasc sute de modele, cântărețe, actrițe și sportive. Toate au succes, sunt stilate și atrăgătoare. În femeile din Japonia poți găsit de toate – și pasiune, și modestie. Ele sunt la fel de misterioase și profunde, ca și cultura din Japonia.

10

Columbia

Probabil că toată lumea știe de cântăreața Shakira, și precis, că fiecare al treilea admiră carisme, plasticitatea și frumusețea ei. Păi iată ea e născută în Columbia. Această țară e țara femeilor pline de pasiune, cu siluete frumoase și caracter aprins. Sute de modele celebre din lume vin de acolo.

11

Australia

În Australia trăiesc nu numai koala și cangurii, ci și o adevărată frumusețe. Acest continent educă în femei grația și tandrețea lor. Mai mult ca atât, Australia e casa femeilor frumoase ca Miranda Kerr, Nicole Kidman și Kylie Minogue. În special bărbații apreciază un accent sexy a australiencelor, discursul lor poate fi ascultat la nesfârșit.

12

Brazilia

Sportive, mulate și emoționale – tot e despre femeile braziliene. Acolo nu are rost să te zgârcești la complimente. Toată lumea știe despre fesele frumoase a braziliencelor, dar îmbrăcămintea lor nu lasă indiferent pe nici un bărbat. Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bundche – sunt doar picături din marea frumuseții din Brazilia. În plus, în lista de îngeri Victoria’s Secret, Brazilia e pe locul doi cu cele mai multe modele, după Statele Unite ale Americii.

Dar vouă femeile din care țară va plac mai mult?

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

Ce produse poți cumpăra în diferite țări cu 20 $

Am fost curioși să aflăm ce poți cumpăra din produse alimentare în sumă de 20 …

1

Acest frizer frizează copiii gratuit. Dar, cu o singură condiție

Frizerul Courtney Holmes dintr-un orășel al statului american Iowa a decis să facă o mică …