Reacția oamenilor la fată care cere ajutor în dependență de cum e îmbrăcată

Acest experiment social a fost realizat de fondul internațional pentru copii UNICEF la Tbilisi, Georgia și au arătat rezultate absolut de sumbre. Esența experimentului consta în filmarea fetiță de 6 ani, care stă singură în stradă, de la început era îmbrăcată ca o fată dintr-o familie bogată, apoi ca un vagabond. Experimentul a fost nevoit de oprit, deoarece fata era prea supărată de reacția oamenilor.

În filmări a participat tânără actriță de 6 ani pe nume Anano

02

Inițial, fata a fost îmbrăcată în haine curate și frumoase și se afla pe unele din piețe din Tbilisi. Abia peste câteva minute mai târziu de fată au început să se apropie oameni și să-i ofere ajutor.

03

Apoi fata a fost îmbrăcată ca un vagabond și nimeni nu s-a apropiat de ea.

04

Apoi experimentul a fost mutat într-un restaurant, la început Anano a fost îmbrăcată în haine curate. Fata se plimba prin restaurant, se așeza la masă cu oameni necunoscuți și cum s-a așteptat reacția era pozitivă.

05

Apoi din nou, fata a fost transformată într-o fată din familie săracă. Fata a mers de asemenea la restaurant, dar de data aceasta oamenii au început să-și ascundă gențile și era rugată să plece.

06

Experimentul a fost nevoit de oprit, așa cum Anan a fost supărată de reacția oamenilor.

”Asta de aceea că fața mea a fost acoperită cu funingine, iar hainele mele erau murdare. M-a supărat, ei îmi spuneau să plec” a spus Anano.

07

Facebook Comments
loading...

Check Also

10_00000

10 fraze, cu care mereu îi supărăm pe părinți

Părinții sunt oamenii care ne cunosc cu 9 luni mai mult timp decât ceilalți oameni. …

01

În doar 30 de minute sandalele a provocat copilului răni pînă la sînge

Un rezident al orașului britanic Blackpool în vîrstă de 26 de ani, Lisa Connor a …