Nu ai putea să ghicești niciodată unde pot fi ascunși banii! 7 cele mai bune idei pentru ascunzătoare de bani

Atunci cînd nu a aveți încredere în vreo bancă comercială vă puneți în gând unde puteți să păstrați banii agonisiți? Unii își ascund economiile lor sub saltea și în dulapuri, alții sub covoare. Dar puțini știu că aceste locuri nu sunt chiar cele mai fiabile locuri pentru păstrarea banilor.

Propunem să descoperim cele mai bune idei pentru păstrarea banilor cash. Nu facem apel pentru a păstra în așa mod sume mari da bani, dar totuși e plăcut să ai un cuib micuț de bani care veți putea cu ușurință să-l ascundeți.

Unde de păstrat banii ?

1. În pieptene

Așa un truc va fi foarte util pentru cei care călătoresc. Doar scoate din pieptene baza cu cauciuc moale, și veți vedea că sub ea este încă suficient loc pentru cash mic.

1

2. În cureaua de la pantaloni

Designul curelelor pentru pantaloni este cea mai diversă, astfel încât nu toate curelele vor înregistra acest rezultat. Înainte de a pleca în călătorie va trebuie de căutat în garderobă pentru a găsi un accesoriu relevant. Această ascunzătoare pe talie nu o să fie vizibilă pentru cei din jur.

2

3. În CD-DVD Drive

Acum progresul tehnologic a pășit înainte încât puțini se folosesc de acest dispozitiv. Așa că puteți să păstrați cu siguranță banii în CD-DVD Drive-ru vostru din laptop.

3

4. În interiorul cornișei pentru perdele

Pentru a face rost de acest loc, e suficient de a îndepărta capacul sau vârful decorativ de la marginea cornișei. Este puțin probabil că hoții vor urca pe înălțimi în căutarea de bani.

4

5.  În ușă

Unor meșteri adevărați nu va fi dificil să facă o astfel de ascunzătoare. Această locație este aproape imposibil de ghicit.

5

6.  În plintă

Doar scoateți capacul lateral din plintă și veți vedea că există suficient spațiu pentru păstrarea banilor cache.

6

7.  În perete

Pentru crearea acestui mini-safeu, cel mai probabil, va fi necesar de a chema câțiva meșteri. Însă rezultatul este meritat! Va fi foarte dificil celorlalți să găsească acest loc ascuns.

7

Vă dorim starea voastră financiară să prospere zilnic și să păstrați banii voștri în locuri sigure! Nu uita să distribui această informație și cu prietenii tăi.

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

10 gadgeturi pentru bucătăria ta

În ziua de azi suntem înconjurați de tot felul de gadgeturi și dispozitive de zi …

Test ce lor in familie

Test: Ce rol jucați în familie?

Test: Ce rol jucați în familie? Răspundeți la câteva întrebări și vei afla! Sunteți o …