Noul internet val numit Pokemon Go!

Ce e asta … ?

Pokemon Go – e o joacă nouă pentru telefoanele mobile, care a devenit unică în felul său. Toate acestea datorită dezvoltatorilor de la Nintendo care au alăturat în joacă două lumi – cea virtuală și cea reală.

Datorită acestei idei, Nintendo a crescut costul jocului de 11 miliarde de $, iar jocul în sine a fost descărcat de aproximativ de 10 milioane de utilizatori, când în Europa încă nu a fost lansată.

12
Sursa

Scopul jocului este de a găsi acești monștri, îi colectezi într-o colecție, și apoi antrenezi ca să-i ridici la un nivel mai mare. După care poți lupta online cu alți monștrii din altă echipă.

11
Sursa

Dar!

Asta nu e tot. Faza e că întreaga această lume Pokemon Go se ascunde în lumea ta reală – în orașul tău, în strada ta, și chiar și în casa ta! În parcul care te plimbai cînd erai copil, la școala în care ai studiat, etc. Ele pot fi oriunde!

Atunci când te apropii de un Pokemon prea aproape, aplicația îți dă de știre pentru a descoperi un model de pokemon animat la tine în telefon. Trebuie să arunci bila și să-l prinzi până nu a fugit în altă direcție.

11
Sursa

Apropo în viitorul apropiat monștrii din pokemon din diferite țări se vor deosebi unul de altul și poți să faci schimb cu ei, ceea ce face joaca încă mai interesantă.

Mai mult decît atît – Nintendo va lansa o categorii de monștri foarte rari, care va trăi doar în zonele cu un istoric bogat (rezervații naturale, piețe, muzee). Unii monștri deosebit de puternici necesită eforturile comune a întregului grup – în caz contrar de unul singur nu aveți șanse să-l prindeți. Acest lucru a trebui să încurajeze tinerii să călătorească și să ducă un stil de viață mai activ.

Video oficial al acestui joc:

Se spune, că ideea de Pokemon Go a venit de la fondatorul lui Satoshi Tajiri din amintiri când era copil. El era interesat de entomologie și colecta insecte rare.

Minusul monștrilor japonezi

11
Sursa

În primul rând, testarea periodică acestei aplicații dezvăluie tot mai noi și noi bag-uri. În al doilea rând, mecanica eroilor (în special la tehnica de luptă) sunt departe de perfecționism. În al treilea rând, serverele dau erori destul de des. În al patrulea rând, interfața nu este întotdeauna intuitivă și clară. Această listă poate continua … dar este și clar că un astfel de produs masiv și inovator necesită încă de a fi bine ”șlefuit”.

Creierii?

11
Sursa

Să vezi lume cum merg prin parcuri cu telefonul în mână – e destul de vesel. Întrebări frecvente de tipul ”Hey, bro, pe cine prinzi?” activ contribui la comunicarea directă, și efortul fizic în căutarea monștrilor virtuali a devenit aproape singura modalitate de a ieși din casă.

Cu toate acestea, antrenorii mai avansați în Pokemon Go, au observat încă o problemă: creierul uită despre celelalte sarcini ale zilei, Pokemonii ți se par peste tot – din pat până la masa de conferință, așa că aici trebuie să fiți mai atent.

7

În plus compania Niantic (unii dintre cei mai principali participanți al proiectului Pokemon Go) au lansat deja un joc cu o idee similară numită Ingress. Scopul acestui joc e de a găsi obiecte în lumea reală, dar aceasta a dus la o serie de accidente, oamenii cădeau în canalizări, erau scoși de sub vagoanele de la metrou, erau căutați pe la fabrici abandonate, și erau arestați când intrau în case străine.

Așa că la capitolul acesta apar mai multe întrebări.

Concluzia: joacă, dar nu uita că viața reală e doar una! Ca să eviți accidente de acest tip:

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

Ce produse poți cumpăra în diferite țări cu 20 $

Am fost curioși să aflăm ce poți cumpăra din produse alimentare în sumă de 20 …

1

Acest frizer frizează copiii gratuit. Dar, cu o singură condiție

Frizerul Courtney Holmes dintr-un orășel al statului american Iowa a decis să facă o mică …