Neînvinsul Rocky și sărbătorit deja jubileul de 70 de ani

Legenda cinematografiei mondiale, actorul, care a jucat o varietate de roluri (inclusiv filmele legendare ca ”Rocky”, ”Rambo”, și ”The Expendables”), și-a sărbătorit al 7-lea jubileu. Este greu de crezut că are deja 70. Noi îl știm din copilărie, vizionând filmele lui și imitând eroii. Aproape fiecare băiat o dată în viață s-a imaginat fiind însuși invincibilul Rambo.

Starul de la Hollywood și-a sărbătorit aniversarea în Franța, după ce a ajuns acolo cu familia sa.

 

 

 

 

 

Îmbrăcat într-un stil sportiv, ”Rambo”, a sosit pe coasta franceză însoțit de soția sa, Jennifer și trei frumoase fete: Scarlett în vârstă de 14 ani, Sofia de 19 ani și Sistene de 18 ani.

1

 

Una dintre fiicele lui a fost însoțită de prietenul ei.

2

Pentru aniversarea zilei de naștere a fost închiriat iahtul. În timpul plimbării cu barca, o mulțime de paparazzi au ținut ochii și lentilele de la aparatele de fotografiat pe ei.

3

Stațiunea de pa coasta franceză Stallone a ales în mod exclusiv pentru aniversarea zilei lui de naștere. Această alegere nu are nici o legătură cu filmările și proiectele lui noi, după cum însuși a spus și actorul. Sylvester, ca întotdeauna, arată foarte bine, ochelarii de soare pe fețele tuturor familiei accentuează cine este capul influent al acestei familii.

4

Pe iahtul arendat familia a petrecut timpul de o săptămână. Singurul Stallone nu prea a participat la scăldat și distracții, mai mult timp era pe punte.

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer, în cei 47 de ani arată uimitor, și nu se incomoda de aparatele de fotografiat care mereu însoțeau familia Stallone.

5

Pe lângă fiica adultă a lui Sylvester, arată destul de tânăr, vârsta lui îi stă acum mai mult ca bine, îi redă o imagine de parcă vrea să arate că familia lui este și cetatea lui.

6

Pe parcursul carierei sale lungi Stallone a participat la filmările la mai mult de 50 de filme. Ne amintim cu toții rolurile sale celebre. Imaginea unui tip puternic și neînvins care face față oricărei dificultăți s-a înrădăcinat ferm pentru Sylvester.

Și noi îi dorim mulți ani, și dorim în continuare să ne bucure cu filmele lui de calitate.

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

5

10 actori care sunt la fel de buni atât ca personaje negative cât și pozitive

Cu adevărat actorii de rang mare pot juca orice rol, și nu devin ostatic a …

01

Filme și desene animate noi de la Studio Disney pentru 2016 – 2019

Deja cîteva generații Disney Studios produce imagini inspirate, uimitoare care au devenit filme de succes. …