Life-hack: Cum să transformi lucrurile vechi în noi și utile?

Uneori inspirația vine brusc. Vreai ceva să creezi sau pur și simplu să faci curat prin casă, dar ce să faci, dacă nu ai materialele necesare la îndemână? De ce să nu ne uităm la unele lucruri mai ingenios, pentru că unele lucruri care trebuia să le arunci la gunoi, o poți transforma în ceva util.

Hai să vedem cum poți face asta.

Ghiveci pentru flori

1
Sursa

Nu vă grăbiți să aruncați raftul vechi pentru CD la gunoi, deoarece îl puteți transforma într-un ghiveci modern pentru flori.

Breloc pentru chei din dopuri de vin

2
Sursa

Această idee e utilă pentru cei care des se odihnesc la piscină, deoarece dacă scăpați cheia în apă, dopul nu se va scufunda.

Cutii utile pentru depozitarea condimentelor

11
Sursa

În cutiile de la Tic-Tac puteți depozita ce doriți, de la semințe pentru grădină, până la agrafe pentru hârtie. Sunt comode pentru depozitarea condimentelor.

Ghirlandă din pahare de hârtie

4

Data viitoare când veți bea multă cafea, nu vă grăbiți să aruncați paharele, deoarece poți să faci din ele o ghirlandă destul de stilată.

O idee excelenta pentru grădinari

5
Sursa

Ghivecele de flori e foarte comod să le utilizați ca semn pentru flori noi plantate în grădina dumneavoastră. Aceasta va ajuta să nu încurcați, unde ați sădit busuioc și unde ați sădit pătrunjel.

Lampă originală

6

Oricărui lucru îi poți da a doua viață, chiar și globului stricat. Aici poți să vezi instrucțiunea, cum dintr-un obiect poți face două lămpi extraordinare.

Duză suplimentară pentru aspirator

7

De câte ori v-ați chinuit, să dați cu aspiratorul în locuri greu accesibile. Cine a știut că un simplu manșon  îți poate rezolva această problemă.

Stativ pentru telefon în timp ce se încarcă

8

Dacă aveți fir scurt și telefonul vostru mereu stă agățat de fir în timp ce se încarcă, puteți să folosiți acest truc, datorită lui nu vă veți face mai mult griji când telefonul este la încărcat.

Covor din maiouri vechi

9

Atunci când maiurile voastre deja nu mai sunt purtate, sau sunt rupte, nu vă grăbiți să le aruncați, deoarece din 3-4 maiouri puteți foarte ușor să vă împletiți un covoraș pentru cameră sau baie.

Cutie pentru cusut

10

Cea mai simplă cutie în care au fost biscuiți sau ciocolate poate ușor să se transforme în cutie unde îți vei păstra ața și acele pentru cusut.

Husă pentru tava de vopsea

11

Acest truc este util pentru cei care nu suportă să spele tava de vopsea.

Stativ pentru creioane colorate

12

Stativul vechi pentru cuțite poate fi transformat într-un stativ pentru creioanele colorate pentru tânărul vostru pictor.

 

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

10 gadgeturi pentru bucătăria ta

În ziua de azi suntem înconjurați de tot felul de gadgeturi și dispozitive de zi …

Test ce lor in familie

Test: Ce rol jucați în familie?

Test: Ce rol jucați în familie? Răspundeți la câteva întrebări și vei afla! Sunteți o …