Invenții care ar fi bine să le aibă fiecare din noi

Zi cu zi fel de fel de invenții apar care sunt real eficiente. Păcat că ele nu sunt produse în masă, însă pot fi comandate de pe internet-magazine. În prezent multe din aceste produse nu au acaparat piața mondială, însă sunt des solicitate.

Tacâmuri pentru spaghete trebuie să aibă o astfel de formă. Ele vor elimina problema când spaghetele cad înapoi pe farfurie. Dar cred că așa tacâmuri pot fi făcute și acasă. )

1

Des e greu de tăiat ceapa în inele subțiri. Dar cu un așa suport special pentru ceapă o veți putea face mai ușor.

2

Sistem de blocare special pentru capac – cea mai bună soluție celor care stau pe dietă.

3

Dublu-verso suport pentru băuturi reci sau calde, vă va ajuta să încărcați telefonul prin cablu USB. Dispozitivul lucrează pe baza motorului Stirling, care a fost inventat în 1816.

4

De câte ori v-ați plimbat cu persoana dragă prin ploaie? În așa situații cineva din voi e sub umbrelă dar celălalt sub ploaie. Special pentru cupluri s-a creat o umbrelă unicală, care va permite să vă plimbați împreună sub ploaie și să rămâneți uscați.

5

În rețete deseori scrie cîte grame trebuie de adăugat condimente, făină, sare, etc. De măsurat această se poate cu ajutorul lingurii-scară, care este foarte compactă și ușor de exploatat.

6

Deseori nu găsiți comutatorul de lumină noaptea? Papucii cu iluminare va aprinde mereu calea pe coridorul întuneric.

7

Des se întâmpla să uitați câteva haine murdare după ce ați pornit mașina de spălat? Samsung propun creația lor care permite de a mai adăuga haine în mașina de spălat chiar dacă ea deja e pornită.

8

 

 

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

10 gadgeturi pentru bucătăria ta

În ziua de azi suntem înconjurați de tot felul de gadgeturi și dispozitive de zi …

Test ce lor in familie

Test: Ce rol jucați în familie?

Test: Ce rol jucați în familie? Răspundeți la câteva întrebări și vei afla! Sunteți o …