Chirurgul a corectat forma maxilarului acestei fete: transformarea e incredibilă!

Ellie Jones din orașul britanic Rhyl s-a născut cu o boală rară, s-a oprit în creștere la o vârstă de opt ani din cauza obrazului. Părinții fetei erau îngrijorați doar atunci când fata avea 14, și avea dinții strâmbi și zâmbetului urât. Părinții au trimis fata la ortodont, cel care la urma lui a spus că problema este mai gravă decât pare.

1

Ca rezultat, Ellie pentru următorii 6 ani a devenit pacientul chirurgului maxilo-facial Emma Wooley, care a reușit nu doar să transforme aspectul fetei, dar și caracterul. Pentru că la Ellie maxilarul a fost grav subdezvoltat, în vârsta de 16 ani a avut prima operație plastică. Diferența se poate fi analizată în fotografia  de la radiografie.

2
Sursa

Bineînțeles, această procedură nu a fost una ușoară: ”A fost foarte dureros, o lună am mâncat doar alimente lichide și nu puteam vorbi. Trebuia să scriu totul într-un caiet, când aveam nevoie să mă adresez cuiva. După mult timp mă bâlbâiam tare de la umflarea țesutului din gură” – spune Ellie.

3
Sursa

În schimb totul s-a sfârșit cu bine, Ellie și părinții ei sunt foarte încântați.

11
Sursa

Acum fetei foarte mult îi place cum arată, ea în cele din urmă și-a învins timiditatea. Această frumoasă tânără visează să devină fotograf pentru a captura schimbări la fel de importante și interesante în viața altora …

5
Sursa

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

dieta

Care este cea mai sănătoasă dieta?

Poate v-ați întrebat care este dieta ideala, având în vedere că în ultimii ani sunt …

14

Ce produse poți cumpăra în diferite țări cu 20 $

Am fost curioși să aflăm ce poți cumpăra din produse alimentare în sumă de 20 …