7 orașe, în care sunt plătiți locuitorii pentru cazarea pe teritoriul lor

Puțini știu că pe această planetă există mai multe orașe, care, dintr-un motiv sau altul au nevoie de locuitorii săi. Pentru traiul și serviciul pe acest teritoriu ei oferă o sumă destul de intrigantă.

Detroit, Michigan, Statele Unite ale Americii

1
©despositphotos

”Parisul de Vest”, ”Capitala automobilelor din SUA” – toate aceste denumiri au fost părăsite din Detroit în timpul din a doua jumătate secolului XX. Dar el încearcă cu disperare să restabilească fosta sa glorie. Pentru a rezolva această problemă, guvernul a introdus un nou program numit ”Challenge Detroit”, care oferă 2,5 mii dolari pentru profesioniști din diferite sfere, care s-au decis să trăiască și să lucreze în acest oraș.

Alaska, Statele Unite ale Americii

2
© depositphotos

Dacă vă place iarna, peisaje cu zăpadă, ritmul de viață lent și simțiți confort la temperaturi joase, viața în Alaska ar putea fi o plăcere fără precedent. Există un fond guvernamental special, care plătește entuziaștii pentru traiul în regiunea de nord, a cărei populație este în declin constant. Singură cerință acestui program este de a rămâne în Alaska timp de un an.

Provincia Saskatchewan, Canada

3
© depositphotos

Această provincie canadiană are ofertăpentru absolvenții din promoțiile începând cu 2010, care încă nu s-au depistat clar cu traiul și cu cariera sa. Tinerilor li se plătește 20 de mii de dolari pentru trai și serviciu timp de 7 ani. Mai multă informație accesați link-ul.

Niagara Falls, NY, Statele Unite ale Americii

4
© depositphotos

Încă una din oferte, care pare ireală – să trăiești într-una dintre cele mai frumoase și interesante locuri din lume și încă să fii plătit pentru asta. Guvernul alocă absolvenților 7 mii de dolari drept ca recompensă pentru munca sa în afacerile locale în apropiere de cascadă timp de doi ani. Informații aici.

Ponga, Asturias, Spania

11
© depositphotos

Acest sat fermecător din zonele protejate din nord-estul Spaniei este una dintre cele mai vechi sate din țară. Pentru a atrage populație tânără și re-învia economia locală, guvernul oferă 3 000 de euro pentru fiecare cuplu care se mută acolo pentru trai. În plus mai există plăți în valoare de 3 000 euro pentru fiecare copil născut. E o bună șansă de a trăi într-un loc ecologic și incredibil de frumos.

Utrecht, Olanda

11
© depositphotos

Olanda este cunoscută în întreaga lume prin studiile sale aprofundate umaniste și experimente sociale. Și unul dintre experimente poate fi: ”cum va afecta suportul financiar de 1 000 $ pentru fiecare locuitor al orașului.” E doar pur și simplu un experiment.

Curtis, Nebraska, Statele Unite ale Americii

7
© wikipedia

Cu siguranță fiecare om cel puțin o dată în viața a vorbit indignat, ce și cum să facă mai bine guvernul pentru orașul său. Acest oraș mic american oferă teren liber pentru a construi o casă de locuit în schimbul undei idei bune care ar ajuta să dezvolte infrastructura orașului și cultura sa locală.

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

10 gadgeturi pentru bucătăria ta

În ziua de azi suntem înconjurați de tot felul de gadgeturi și dispozitive de zi …

14

Ce produse poți cumpăra în diferite țări cu 20 $

Am fost curioși să aflăm ce poți cumpăra din produse alimentare în sumă de 20 …