7 cele mai neobișnuite hotele din lume

În lume există un număr mare de locuri neobișnuite, inclusiv și hoteluri pentru turiști. Poți să găsești cele mai neobișnuite hoteluri în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii: hoteluri din gheață, hoteluri din peșteră, ca din filmele despre hobbiți, etc. Urmăriți 7 hotele, care maximal se deosebesc din lista mare de celelalte hoteluri neobișnuite.

7. Solent Fort Hoteluri – Marea Britanie

1

Cetatea părăsită din mijlocul oceanului a fost transformată într-un hotel de lux. Cel mai bun și cea mai scumpă cameră – Penthouse cu pardoseli complet transparente.

6. The Dog Bark Park Inn, Idaho

2

În interiorul acestui câine mare sunt camere de hotel. Acest hotel de asemenea a fost inclus în top 20 cele mai distractive și neobișnuite hoteluri din lume.

5. Faralda Crane Hotel, Olanda

Da, această este o macara, nu ați greșit, și are trei camere pentru odihnă. În ciuda faptului că acest hotel nu arată atât de prezentabil, în Amsterdam lumea îl adoră. De asemenea, acest hotel a primit titlul de cel mai romantic loc de pe pământ.

4. Marmara Antalya, Turcia

4

 

 

 

Din exterior, acest hotel arată ca un hotel obișnuit de lux, dar nu e atât de simplu, cum se pare. Acest hotel se rotește!

3. Jules Undersea Lodge, Florida

5

Cele mai apreciate hoteluri subacvatice poate fi numit Manta Resort din Tanzania și Poseidon Undersea Resort din Fiji, dar acest hotel este un pic diferit față de concurenții săi. Nu e un hotel de lux, ci e doar fosta stație de cercetări subacvatice pentru mare.

2. Hotel Costa Verde, Costa Rica

6

Acest hotel se află într-un Boeing 727 adevărat, care este situat într-o pădure cu o priveliște spre Marea Caraibelor.

1.      Propeller Island City Lodge, Berlin

7

Este un muzeu-hotel, în care se numără 40 de camere pentru odihnă diferite: cameră din oglindă, cameră viceversa, sală de caleidoscop și chiar o cameră-sicriu. În acest hotel nu e nimic obișnuit!

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

10 gadgeturi pentru bucătăria ta

În ziua de azi suntem înconjurați de tot felul de gadgeturi și dispozitive de zi …

Test ce lor in familie

Test: Ce rol jucați în familie?

Test: Ce rol jucați în familie? Răspundeți la câteva întrebări și vei afla! Sunteți o …