5 tipuri de oameni care sunt extrem de enervanți

Sunt oameni plăcuți în tot sensul al cuvântului, amabili, culți. Dar sunt oameni vă distrug spațiul vostru personal și mereu se impun cu punctul său de vedere. Și ei sunt peste tot.

2

Consultanții în magazin

Consultanții din magazin sunt ceva speciali. Ei se aruncă de la intrare cu fraza ”pot să vă ajut cu ceva?”, care te privesc cu niște ochi de rechin flămând, de care vreai mai repede să scapi de această privire. Dar în cazul când într-adevăr ai nevoie de consultant, în cele mai multe cazuri nu-l mai găsești. Nu, nu i-am supărat, aceasta este doar o caracteristică a profesiei lor. Putem să credem ceea ce ne spune consultanții doar pe jumătate, motivația lor principală este – șeful și planul de vânzări. De aceea, în locul produsului ieftin și funcțional, ei oferă cele mai scumpe și prost comercializate lucruri.

Vânzători de pe telefon

3

Când sâmbăta dimineață vă sună telefonul, rareori vă produce ceva plăcut, doar iritare. Iar dacă la capătul firului nu este bunica iubită sau un prieten, ci un tip străin care oferă să vă conectați la internet doar cu 50 de lei pe lună, iritarea începe să se extindă peste margine.

Așa tip de oameni există într-un număr foarte mare. Unii din ei oferă să vă conectați la orice serviciu, alții se ocupă cu întrebări sociologice, alții vă cheamă la consultare gratis la nu știm care specialist, însă grăbiți-vă, că această ofertă e valabile doar săptămâna această.

Specialiști în asistența tehnică

4

În suport tehnic lucrează oameni extraordinari. Ei trăiesc în lumea lor plină de cabluri, calculatoare, aplicații și jocuri, și nu iubesc atunci când sunt sustrași. Dar sunt sustrași în mod regulat, deoarece clienților mereu i se strică ceva, se stinge și se rupe. În opinia specialiștilor în asistența tehnică, toate acestea sunt cauzate din vina utilizatorilor.

 

 

 

Deci atunci când apelați serviciul de asistență tehnică, în primul rând vă întreabă dacă e conectat calculatorul sau dacă e inclus în priză. După apar întrebări dacă ați restartat calculatorul, numaidecât o să întrebe dace e conectat monitorul. După 10-15 minute de anchetare clientul începe să creadă, că el chiar e un idiot.

Martorii diferitor religii

5

 

Poți să-i întâlnești pe străzi, în magazine, și chiar la ușa casei tale. Și va oferi să vorbiți despre Dumnezeu, să citiți broșuri, să cumpărați o cartea și să veniți la întâlnirea lor, celor care au ales calea cea dreaptă. În mod normal, aceste persoane sunt plăcute, și oameni politicoși,

Dar de fapt, sectanții simt foarte bine părțile slabe a interlocutorului. Dacă o să acordați chiar cel mai mic interes cuvintelor lor – gătiți-vă de un dialog la care vei scăpa cu greu.

O să fiți încărcat de dialoguri religioase, dar cutia voastră poștală va fi mereu plină de broșuri despre ”religia adevărată”.

Clientul fotografului / designerului

6

Pentru o persoană cu profesie creativă nu este nimic mai iritat ca clientul, care singur nu știe ce vrea. Când vine la expert în domeniu, acești oameni cred într-un fel că designerul trebuie să fie și psiholog, și telepat, și în oarecare măsură astrolog.

De multe ori viziunile designerului și a clientului nu găsesc nici un numitor comun, pentru că clientul nu poate explica corect ceea ce vrea. După a 10 corectare clientul acceptă lucrare, dar că mai adaugă o frază ”Totul e în regulă, doar că aici mai e nevoie de corectat puțin.” De obicei, această frază se transformă într-o revizuire completă a proiectului.

Facebook Comments
loading...

Check Also

1

Cele mai influente cărți al secolului XX (Partea 1)

Ebenzer Howard ”Garden Cities of Tomorrow” (1905) Aici sunt puse bazele urbanității moderne și a …

5

7 cele mai neobișnuite hotele din lume

În lume există un număr mare de locuri neobișnuite, inclusiv și hoteluri pentru turiști. Poți …