14 legi legate de sex pentru care poți fi arestat

Dacă nu sunteți călători, dar sunteți un susținător al diversității în viața sexuală, ar trebui să știți, pentru care lucruri și în care țară puteți să fii arestat.

1 Arabia Saudită

1

În total, în Arabia Saudită sunt interzise peste 400 de mii de pagini de internet (93% dintre ele sunt pornografice). Cel mai frecvent motiv pentru blocarea accesului la anumite resurse este dorința de a proteja valorile islamice. Pentru încălcarea acestei legi poți fi arestat timp de 10 zile.

2 Uruguay

2

Această lege parcă a fi o scene dintr-un film de groază. Dacă soțul găsește pe soția sa cu un amant, el are tot dreptul să-i omoare pe amândoi. Dar este o variantă mai ”ușoară”, iubitul poate fi castrat, dar soției i se taie nasul.

3 Estonia

3

Să joci șah în timpul sexului este categoric interzis. Aceasta e foarte greu de imaginat, dar se pare că e vorba despre anumite caracteristici naționale ciudate.

4 Statul Utah

4

În Utah, există o lege potrivit căreia rudele apropiate se pot căsători, dar numai după împlinirea de 65 de ani.

5 Spania

5

Cu toate că Spania este cunoscută pentru atmosfera sa relaxantă, dar și aici s-a găsit loc pentru legi. Pe teritoriul țării este o lege care interzice sexul pe plajă. În cazul dacă încalci această lege vei fi obligat să plătești o amendă.

6 Texas

6

În statul Texas există o lege care permite să păstrezi acasă nu mai mult de 6 dildo-uri, dacă în apartamentul dumneavoastră se va găsi mai multe, veți fi amendat în sumă de 4 000 $ sau arestat pe termen de un an.

7 Marea Britanie

7

Există o lege destul de stranie, legat cu motocicletele. În Londra este interzis în mod oficial să faci sex pe o motocicletă parcată.

8 Statul Michigan

8

În statul Michigan, dacă pantalonii voștri sunt prea jos și se vede lenjeria voastră, poliția are dreptul să vă amendeze. Amenda este de aproximativ 500 $

9 Suedia

9

Să mergi gol în Suedia e interzis, e o infracțiune gravă, dar topless – se poate.

10 Statul California

10

Este ilegal pentru oricare dintre parteneri să atingă ”punctul culminant” în timpul preludiului.

11 Ungaria

11

Sexul în Budapesta este permisă doar cu lumina stinsă, chiar dacă te afli în apartamentul tău propriu. Este interzis și sub lumina căminului sau a lumânărilor. Dacă cineva vă observă din stradă, poate apela în mod legitim poliția.

12 Statul Arkansas

12

Glume despre sex în public este interzis în Arkanzas, dacă continuați să glumiți în așa hal, puteți fi arestat pe termen de 30 de zile.

13 Statul Virginia

13

Amenda pentru înșelare în Virgina este de 250 $, această amendă veți plăti soției (sau soțului) dacă acesta dovedește că a fost înșelat.

14 Statul Louisiana

14

Singurul loc cunoscut în lume, în cazul în care necrofilia este considerată legitimă.

 

Facebook Comments
loading...

Check Also

14

Ce produse poți cumpăra în diferite țări cu 20 $

Am fost curioși să aflăm ce poți cumpăra din produse alimentare în sumă de 20 …

1

Acest frizer frizează copiii gratuit. Dar, cu o singură condiție

Frizerul Courtney Holmes dintr-un orășel al statului american Iowa a decis să facă o mică …